Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine http://dominacija.si so sestavljeni skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2, Uradni list RS, št. 98/04). Pridržujemo si pravico do spremembe pogojev.

CENE

Vse cene so izražene v EUR.
Akcijske ponudbe veljajo do razprodaje zalog.
Prodajalec si pridržuje pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila.

CENIK DOSTAVE

Poštnina za vse artikle je 5€!
Pri prevzemu odkupne pošiljke Pošta Slovenije zaračuna provizijo za prenos kupnine po njihovem veljavnem ceniku, kar znaša 1,01 €.

TRAJANJA DOSTAVE – 1-2 DELOVNA DNEVA

Trajanje dostave je odvisno od načina plačila.

  • če je plačilo po povzetju: Se naročeno blago odpremi še isti dan, ali najkasneje v dveh delovnih dneh.
  • če je plačilo oz. nakazilo na tekoči račun podjetja: Se naročeno blago odpremi po prejemu plačila oz. nakazila na tekoči račun podjetja. Razen če nam pošljete potrdilo o plačilu na info@dominacija.si se naročeno blago odpremi še isti dan ob prejemu potrdila.

MOZNOSTI PLACILA

  • o po povzetju
  • nakazilo preko spletne banke
  • preko plačilnega obrazca UPN (na banki ali pošti)
  • PayPal

Opozorilo: Pomembno je da pri nakazilu pripišete še vaše ime in priimek, ki ste ga registrirali na naši spletni strani, da bomo lahko hitreje odpremili blago.

NASI PODATKI ZA NAKAZILO

IBAN: SI56 3300 0000 6397 044
BANKA: (HYPO BANK d.d.)
Naziv : MIKOL, OGLAŠEVALSKA AGENCIJA, NADICA MIKOLIČ s.p.,Podulce 34, 8274 Raka
Namen plačila: navedite svoje ime in priimek
referenca: SI99

VRACILO BLAGA

Kupec lahko v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) v roku štirinajstih (14) dni od prejema blaga v pisni obliki na info@dominacija.si najprej najavi vrnitev kupljenega blaga, nato pa po dogovoru s prodajalcem, vrne blago najkasneje v roku štirinajstih (14) dni od prejema blaga. Vrniti je možno blago, če izpolnjujete naslednje pogoje:

  • priložite račun
  • nepoškodovano blago z etiketo

Izdelek zamenjamo za drug izdelek ali povrnemo kupnino v primeru, da izpolnjuje vse zgoraj naštete pogoje. Vrnjeno blago pošljete na naš naslov:

Podulce 34, 8274 Raka

Poštne stroške vračila krije kupec. Prodajalec ne sprejema pošiljk z odkupnino ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja.
Kupec lahko ob vračilu zahteva vrnitev kupnine, ki mu jo prodajalec nakaže na njegov transakcijski račun najkasneje v petnajstih (15) dneh od prejema zahtevka.

REKLAMACIJA

Kupec lahko blago reklamira v osmih (8) dneh od nakupa, če blago nima lastnosti, ki jih je prodajalec izrecno obljubil, če je prodajalec poslal napačne izdelke, izdelke v napačni količini oziroma barvi, ali če izdelki kako drugače odstopajo od kupčevega naročila.
Kupec lahko v tem primeru zahteva takojšnjo zamenjavo za enak, brezhiben izdelek ali pa v zakonsko določenem roku in pod pogoji za uveljavljanje reklamacije iz naslova stvarne napake.

NAROCILO

Naročilo je v elektronski obliki shranjeno na strežniku ponudnika in kupcu dosegljivo na sedežu podjetja. Kupec ob nakupu potrjuje, da je v celoti seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja spletne trgovine www.dominacija.si in da se z njimi strinja. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak v cenah ter napisanem besedilu. Za morebitne napake se vam vnaprej opravičujemo. Glede morebitnih sporov se obe strani zavzemata za sporazumno reševanje sporov. V kolikor medsebojnega sporazuma ni moč doseči, je pristojno sodišče v Krškem.

Spletno mesto vaših fantazij