10 korakov do izjemnega podaljšanega orgazma!

Bi radi doživeli ali nekomu pričarali zares dolg in intenziven orgazem? Tukaj so namigi, ki vam bodo pri tem pomagali.
eks je paleta raznovrstnih užitkov, zato različnim ljudem odgovarjajo različna početja.

Kako realizirati idejo tako intenzivnega orgazma?

Izjemen podaljšan orgazem lahko traja od ene minute pa tudi do več ur, ponuja pa zelo ugodno počutje in vedno močnejšo intenzivnost doživljanja. Tukaj so napotki, kako tako močan orgazem doseči:

1. Prepoznajte svoj užitek. Še preden sploh pridete do postelje oziroma še preden pride do seksa, se naučite prepoznati, kaj vam resnično nudi užitek. Prepoznajte tudi svoje strahove in zadržke glede seksa ter jih skušajte premagati. Seks je čudovito dejanje dveh partnerjev, ki ne sme biti obremenjeno s strahovi ali občutki krivde. Seks ne pozna pravil glede tega, kako se morate na določeno stvar odzvati. Odzovite se tako, kot vam odgovarja. Znebite se zadržkov in vseh omejitev, ki so vam jih drugi vcepili v misli ter se popolnoma prepustite užitku.

Informirajte se o seksu in o anatomiji spolovil. (jlp)

Informirajte se o seksu in o anatomiji spolovil. (jlp)

2. Naučite se sprostiti. Mnogi ljubimci so nagnjeni k nesproščenosti medtem ko so v stanju seksualnega vznemirjenja. Čeprav je to dokaj naravna reakcija, pa vsekakor ni dobro stanje, če želite doživeti močan orgazem. Morate postati sposobni popolnoma sprostiti svoj živčni sistem med genitalno stimulacijo in prav ta sproščenost vam bo omogočila, da sprejmete užitek. Sprostite se tako telesno kot tudi miselno. Pri tem vam lahko pomaga že čisto majhen trik: pretegnite svoje telo.

3. Informirajte se. Več kot vemo o telesu, seksu in seksualnem odzivu v teoriji, lažje prepoznamo občutke v praksi ter se jim predamo. Seznanite se z različnimi seksualnimi tehnikami, spolno anatomijo, erotičnimi dotiki, itd. Del tega spoznavanja predstavlja tudi spoznavanje partnerjevih ali lastnih genitalij s pomočjo masturbacije.

Če želite nadvse intenziven orgazem, naj vsak vajin dotik izraža čutnost. (jlp)

Če želite nadvse intenziven orgazem, naj vsak vajin dotik izraža čutnost. (jlp)

4. Vzemite si čas za užitek. Močan in podaljšan orgazem zahteva čas. Dražita se s partnerjem. Dotikajta se, delita fantazije in podarita si zelo dolgo predigro.

5. Dotiki užitka. Dotiki, ki jih namenite partnerju, naj bodo čutni. Z njimi mu nudite pozitivno pozornost in osredotočite se na tisto, kar mu prinaša užitek. Da tudi sami uživate, lahko partnerju pokažete tako, da mu vnaprej poveste, česa si z njim želite početi. To bo omogočilo tudi njemu, da se lažje sprosti ter se vam popolnoma preda.

6. Naučite se preusmerjati svojo energijo. Med seksualnim početjem je dobro, če niste osredotočeni na stvari, ki se dogajajo v vaši glavi, temveč na tisto, kar se dogaja z vašimi spolovili. To bo omogočilo eksplozivnejši rezultat ter vam pomagalo izboljšati spolno življenje na sploh.

7. Postanite učinkovit komunikator. Da bi vam bile stvari po godu, boste morali spregovoriti tudi o tem, kaj si želite, da bi vam partner počel, sploh v primeru, da ste vi tisti, ki sprejema užitek. Kadar ste ‘dajalec’, bodite pozorni na partnerjeve odzive. Prositi za več, pomeni več užitka, zato je dobro, da ste s partnerjem iskreni glede svojih želj in potreb. Če temu dodate še prijetne vzdihljaje, dobite zmagovalno kombinacijo.

8. Okrepite mišice spodnjega dela medenice. Ta napotek se nanaša predvsem na ženske in na obvezo izvajanja Keglovih vaj. Ko enkrat obvladate Keglove vaje, lahko pričarate tako sebi kot tudi partnerju bolj intenzivne orgazme. Svoje znanje uporabite med seksom.

9. Imejte pri roki lubrikant. Ker do močnega podaljšanega orgazma lahko pride le v okoliščinah intenzivnega in poglobljenega seksa, poskrbite, da bo vajin seks konstantno vlažen. Prav zato imejte pri roki lubrikant, da ne pride do pomanjkanja vlažnosti in trenja, ki je lahko vse prej kot prijetno.

10. V mislih imejte dolg seks. Kadar si želite pričarati močan in podaljšan orgazem, si ga predstavljajte kot obisk v luksuzni restavraciji, ne pa kot fast food postrežbo. Vzemite si čas za svoj in partnerjev užitek. Tudi prostor naj bo temu primeren, udoben in dobro oblazinjen s primerno osvetljavo. Povabite intenzivne orgazme v vajino spolnost.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja